Supplementen

Voor bij een behandeling!

Body Sugar

Body Sugaring is een ontharingstechniek die van oorsprong vanuit de Arabische wereld is overgewaaid naar de westerse beschaving en in een modern jasje is gestoken met gebruik van suikerpasta + voor- en nabehandeling producten.

CND Shellac

Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. Het is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. CND SHELLAC wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!

Threading

Threading is een manier van epileren en heeft haar oorsprong uit de Arabische landen waar het al heel lang dé manier is om van overtollig haar af te komen. Het is een bijzondere ontharingstechniek waarbij met een katoenen draadje over het gelaat wordt getwist.

Wimpers en Wenkbrauwen Verven

Wilt u wimpers en wenkbrauwen die meer opvallen of past de kleur van uw wenkbrauwen niet bij uw haar? Laat ze dan verven in de kleur die u wilt en meer laten opvallen!

Epileren

Bent u niet tevreden over de vorm van uw wenkbrauwen? Of vindt u het lastig om ze zelf goed in model te krijgen? Laat ons uw wenkbrauwen mooi modeleren!