Een zichtbaar jongere huid met minder rimpels!

Een behandeling die jou laat kennis maken met “Healthy Aging” – Op een gezonde en natuurlijke manier ouder worden.

Wil jij je geen zorgen meer te hoeven maken over zonbeschadiging, huidveroudering en pigmentvlekken?  

Ik heb speciaal een behandeling gemaakt waarbij je met een gerust hart de zon in kan gaan en je geen zorgen hoeft te maken over zonbeschadiging, huidveroudering en pigmentvlekken. Tijdens de behandeling ga ik het grootste probleem wat de zon veroorzaakt, namelijk het uitdrogen van de huid en de pigmentvlekken, tegen door jouw huid extra boost aan hydratatie te geven.   

Naast de extra hydratatie krijg je GRATIS een Bindweefselmassage erbij. Bindweefselmassage is een methode waarbij de doorbloeding van de huid intensief wordt verbeterd. Daardoor wordt de aanmaak van collagene- en elastinevezels gestimuleerd en verbeterd. Je huid ziet er steviger uit en krijgt een zachte gloed.  Rimpels en fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.  

Door de combinatie van de biologische producten en de natuurlijke face-lift (bindweefselmassage) krijgen pigmentvlekken minder kans, fijne lijntjes verdwijnen en rimpels worden minder zichtbaar.  

Deze combinatie zorgt ervoor dat je een mooie stralende rose glow hebt met zichtbaar minder rimpels en fijne lijntjes en dat binnen 90 minuten. 

Normaal is de behandeling 100,00 en nu met de zomeractie tijdelijk voor maar 64,99. 

En als extra om zeker te weten dat jouw huid goed beschermt blijft krijg je als BONUS de Detox Sun Shield Cream SPF 30 t.w.v. 24,80 mee naar huis als je direct online een afspraak boekt.  

LET OP: actie is geldig tot 30 september

Totaal waarde 100,00

NU 64,99

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Detox Sun Shield Cream SPF 30 t.w.v. €24,80 euro cadeau!

Wat je kunt verwachten van de Summer Glow

We starten met ontspanning

We beginnen met een heerlijk voetbad om alvast in de rustsfeer te komen en hebben ondertussen een korte intake op basis daarvan gaan we de behandeling op maat voor jou aanpassen.

We geven je huid een anti-rimpels treatment

We gaan jouw wenkbrauwen epileren en geven je een goede reiniging zodat de behandeling nog meer effect heeft op jouw huid. Daarna beginnen we met de bindweefselmassage om de fijne lijntjes minder zichtbaar te laten worden. Pigmentvlekken verminderen en je huid een mooie rose glow te geven. 

Na de anti-rimpel treatment een boost aan hydratatie

Je huid krijgt nog een extra boost aan hydratatie met een masker wat we kort gaan inmasseren en een lymfedrainage om te zorgen dat jouw huid er mooi uit blijft zien en puistje en onzuiverheden geen kan krijgen. 

En we eindigen met resultaat

Daarnaast krijg je een Serum & een Masker. Zo pakken we effectief het probleem van jouw huid aan en tot slot brengen we dag-/nachtverzorging aan om jouw huid weer klaar te maken voor de zon en de rest van de dag/nacht.

Het resultaat is een stralende roseglow over jouw gezicht met zichtbaar minder rimpels en fijne lijntjes. Een huid die goed beschermd is tegen de zon en de zon vol kan ont armen, waarbij pigmentvlekken geen kans krijgen. En dit alles binnen 90 minuten.

Wie ben ik

Ik ben er voor jou wanneer je eraan toe bent om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Mijn naam is Sharon van Riel en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Naturiel. Mijn salon bestaat nu 5 jaar en is uitgegroeid tot één van de bekendste salons in de omgeving Tilburg.

De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel vrouwen (& mannen) mogen helpen aan een stralende huid waarbij we streven naar een gezonde huid. Daarbij hecht ik veel waarde aan ontspanning

Ik help jou aan een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk op een zo natuurlijk mogelijke wijze.

Daarom ervaar ik het als missie om je zo weer lekker in je eigen vel te voelen. Als jij je van binnen goed voelt zal je dit van buiten gaan uitstralen.

Het resultaat is een huid die straalt van gezondheid, gedragen door een vrouw die zich prachtig voelt.

Stralende groet,

Sharon van Riel

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Detox Sun Shield Cream SPF 30 t.w.v. €24,80 euro cadeau!

Echte klanten, Echte Reviews!

Totaal waarde 100,00

NU 64,99

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Detox Sun Shield Cream SPF 30 t.w.v. €24,80 euro cadeau!

Adresgegevens

Vijfhuizenbaan 3

5133 NH Riel

Noord-Brabant

Tel: +31 6 48 62 25 26

Update: Corona

In verband met het Corona virus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

1. Zo vragen we je bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

2. Stellen we enkele gezondheidsvragen

3. Ook hebben we aanpassingen gedaan in alle ruimtes.

Zo zorgen we ervoor dat alleen gezonde en geen kwetsbare mensen naar de praktijk komen. Op deze manier houden we onze salon voor jou én onze medewerkers veilig.