Seizoensbehandeling

Bij elk seizoen een passende behandeling!

De Energetische Lente is dé energie van vernieuwing, vertrouwen en natuur 🌿💚🌿

In de Chinese Geneeskunde is het element Hout het meest krachtige element van de vijf elementaire fasen van de vitale energie, of qi. Element Hout wordt geassocieerd met het seizoen van het voorjaar (van 5 februari tot en met 17 april).
Het is het element van kracht, vertrouwen, nieuwe dingen starten, het avontuur aangaan.

In de Lente maakt onze huid meer talg aan waardoor deze wat vetter wordt en ontstaan er sneller verstopte poriën. De Hout formule herstelt de overtollige talgklier productie en balanceert ook de overtollige energie bij stress waardoor hierdoor ontstane pukkeltjes verminderen. daarnaast werken de Hout-producten ook bij het verminderen van pigmentvlekken of levervlekken doordat het een gunstig effect heeft op het balanceren van de Lever & Galblaas energie.

Detox behandeling

Duur: 80 minuten
Prijs:  85,00

Detox is een totale reiniging en ontgifting. Het zuivert en herstelt de huid. Het reiningd de lever en helpt bij het verwijderen van afvalstoffen.

Voorjaarsbehandeling

Duur: 60 minuten
Prijs:  60,00

Het hout seizoen is het moment om op te ruimen. Zowel in huis als in je lichaam. Je kunt daar wat extra ondersteuning bij gebruiken. Deze behandeling is de ondersteuning die je lichaam nodigt heeft. De behandeling zorgt er namelijk voor dat het de processen van opruimen ondersteunt.