fbpx

Phyto5

Voelbaar energie, zichtbaar balans!

Phyto5 een natuurlijk product dat werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit betekent in het kort: de energie weer laten stromen in het hele lichaam door middel van holistische behandelingen en met energetische producten. Alles draait bij Phyto5 om balans, Yin en Yang. Dit bereiken we door een combinatie te gebruiken van de 5 elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.

Phyto5 staat voor natuurlijke huidverzorging, holistische behandelingen, is wereldleider in energetische huidverzorging en biedt ongekend veel mogelijkheden.

  •  

Phyto5 is een totaalconcept van exclusieve, professionele, energiestimulerende en harmoniserende behandelingen en producten volgens de Méthode Phytobiodermie. De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik, geven opzienbarende resultaten, zeker op het gebied van huidverbetering.

  • Phyto5 is 100% natuurlijk
  • Phyto5 is 100% energetisch
  • Phyto5 bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen,   mineralen en anti-oxidanten
  • Phyto5 gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, die rijk zijn aan omega 3, 6 en 9
  • Phyto5 is dierproefvrij
  • Phyto5 bevat geen dierlijke producten
  • Phyto5 is vrij van parabenen en synthetische parfums

Phyto5 is gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetisch seizoen.

Allerlei factoren in onze hedendaagse levenswijze, zoals stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, hebben een negatief effect op onze natuurlijke energietoestand en kunnen zelfs uitputting, lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid tot gevolg hebben. De huidconditie maakt deze gevolgen van disbalans zichtbaar in de vorm van een droge, vette, gevoelige, acne, vochtarme of sterk verouderde, verslapte huid. Phyto5 zoekt de oorzaak van het huidprobleem op door het element te bepalen en de innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.