fbpx

Over mij

Holistische Schoonheidsspecialiste 

De Holistische schoonheidsspecialiste

388028_Beautysalon_Naturiel_NL_06
388028_Beautysalon_Naturiel_NL_08

Mijn naam is Sharon van Riel en ik ben een Holistische schoonheidsspecialiste. In mijn holistische schoonheidssalon breng ik je weer in balans. Ik help je bij je innerlijke en uiterlijke verzorging, om je zo weer lekker in je eigen vel te voelen.

Ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en ik heb me gespecialiseerd in de Holistische wijze op het gebied van schoonheid. Door het in zetten van de Chinese Geneeskunde ga ik jou helpen weer in balans te komen. Naast mijn diploma voor schoonheidsspecialiste ben ik momenteel bezig met mijn laatste jaar voor kruidengeneeskunde.  

In de opleiding leer ik op basis van de Chinese Geneeskunde een diagnose en behandelplan maken om vervolgens een kruidenformule samen te stellen. Elke kruidenformule is anders en is dan ook op maat gemaakt voor jou. Jij bent een uniek persoon en er bestaat dan ook geen standaard formule die op iedereen van toepassing is. Om een goede diagnose te maken leren we de Tong- en Polsdiagnose met daarbij een intakegesprek. In het intakegesprek gaan we samen jouw situatie bespreken om jou te helpen van je klachten af te komen. Ik kijk verder dan alleen maar naar de klachten en het oplossen ervan. Ik ga kijken waar jouw klachten vandaan komen en hoe zijn ze ontstaan. Op basis daarvan krijg je adviezen en een kruidenformule mee om thuis mee aan de slag te gaan. Samen met jou ga ik kijken hoe ik jou kan helpen om van jouw klachten af te komen. 

Verder heb ik me verdiept in voeding volgens de Chinese Geneeskunde en wat voeding voor ons kan betekenen op het gebied van schoonheid. Daarbij speelt voedingssuppletie een belangrijke rol als extra aanvulling. Dit alles neem ik mee om jou zo goed mogelijk te helpen met jouw innerlijke en uiterlijke verzorging. Alles hangt met elkaar samen, zo ook het innerlijk en uiterlijk. Het uiterlijk laat zien wat er innerlijk niet goed gaat of niet goed zit.  

Mijn passie is om jou het beste van jezelf te laten zijn en je goed te laten voelen in je eigen lichaam. Dat jij blij bent met wie je bent en trots bent op jezelf. Zowel innerlijk als uiterlijk. Kom weer in balans en wees 1 met jezelf. 

Ben je benieuwd geworden of wil je graag meer informatie? 

Neem rustig een kijkje op de site. Kom snel genieten van een welverdiend rustmoment voor jezelf en breng jezelf weer in balans door 1 van mijn mooie behandelingen. 

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken bel me gerust of vul het contactformulier in. 

Ik hoop je snel in mijn salon te ontmoeten, groetjes! 

 

Sharon