fbpx

Massages

Welverdiend rustmoment!

Japanse Gezichtsmassage

Duur: 45 minuten
Prijs: 25,00

De Japanse Gezichtsmassage, ook gekend onder de naam Ko Bi Do, is zo een unieke massage dat ze met geen andere vergeleken kan worden. 

De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Deze massage zorgt voor stressvermindering, hoofdpijn en migraine worden afgezwakt, een betere werking van de organen, een natuurlijke facelift en het verwijderen en afvoeren van giftige stoffen uit het lichaam. 

Hot-Stone
Massage
Duur: 60 minuten
Prijs: 59,95
 
Door de combinatie van de warme stenen en de massage met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel te behandelen.

Een Hot Stone massage zorgt voor ontspanning tot op het diepste niveau. Daarnaast is een Hot Stone massages pure verwenning en de nummer 1 onder de Wellness massages.

Een Hot-Stone massage ondersteunt en herstelt het lichaam, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam weer in balans.

Achterlichaam
Massage
Duur: 45 minuten
Prijs: 39,95
 
De total body massage wordt uw hele lichaam onderhanden genomen. De massage ontspant, maakt de spieren los en brengt de doorbloeding op gang. Daarnaast zorgt het ervoor dat lichaam en geest in balans komen. U zult volledig ontspannen en tot rust komen.