fbpx

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene informatie over de verzending:

Verzenden:

Indien de artikelen op voorraad zijn, streven wij uw bestelling binnen twee werkdagen te verzenden. De verzendkosten bedragen € 6,95. Bij een besteding van meer dan € 150,00 hoef u geen verzendkosten te betalen binnen Nederland.

Retouneren

Bent u niet tevreden met de bestelling? Dan kunt u deze binnen veertien (14) dagen aan ons retourneren, mits deze ongeopend in de originele verpakking zit. Meldt uw retournering door een email te sturen aan bestellingen@beautysalonnaturiel.nl en vermeld daarin uw naam, ordernummer, product, foto en bij voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Retouren zenden naar:

Beautysalon Naturiel
Vijfhuizenbaan 3
5133 NH Riel

De betaling wordt binnen 30 dagen na ontvangst op uw rekening teruggestort.

 

Speciale aanwijzingen voor internationale verzending:

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

 

Landen waarnaar verzonden wordt:

 Standaard verzendkosten
België€ 15,13
Nederland€ 6,95

 

Betalingsmethoden

Mollie (iDEAL, Creditcard, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking/Klarna)

 • Ideal:
  Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

 • Creditcard:
  U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

 • Bancontact / Mister Cash:Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

  SOFORT Banking:
  Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten.
 • PayPal (credit card, machtiging, overschrijving)

  Als u voor deze betalingsvorm kiest, komt u bij de volgende stap bij PayPal. Nadat u daar de vereiste gegevens hebt ingevoerd, gaat u automatisch terug naar deze webwinkel om de bestelling af te ronden.

 • Vooruitbetaling:
  Je kunt ook kiezen om je bestelling via een bankoverschrijving te betalen. Zodra de overschrijving op onze rekening is bijgeschreven, wordt je pakketje verzonden.
  Je vindt onze bankgegevens op de factuur die je per email krijgt toegezonden. Vergeet niet om je ordernummer (ORD….) te vermelden!!!

 • Bij afhalen:
  U kunt uw bestelling ophalen bij ons in de salon. U kunt bij ons betalen doormiddel van pinnen of contant.