fbpx

gezichtsbehandeling

Voelbaar energie, zichtbaar balans!

Waarom kiezen voor Kalahari?

Omdat de ingrediënten van Kalahari tot in de diepste huidlagen kunnen komen op een cellulair niveau, om de functie ervan te optimaliseren. De producten bestaan uit geconcentreerde plantenextracten, fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Hoogwaardig natuurlijk producten gecombineerd met moderne lab ingrediënten die de huid herkent. Carina, de oprichter, maakt gebruik van haar jarenlange ervaring in de beauty industrie en op formuleringsniveau. Zij combineert het beste uit beide werelden om samen tot de beste, milde maar effectieve producten te komen.’

Zeer goede huidverbeterende stoffen die op milde wijze hun doel bereiken. Effectiviteit op een natuurlijke manier. Door zachtere formuleringen en natuurlijke stoffen te gebruiken, bereik je soms veel meer dan op de hardcore huidverbeteringsmanier met scherpe concentraties en veel zuren.

 

Kalahari thuisgebruik en treatments

Kalahari gelooft in de synergie van de producten. Wat wil zeggen dat de effectiviteit verhoogt en het resultaat verbetert wanneer de producten op elkaar aansluiten. Dit geldt voor thuisgebruik, maar ook zeker de behandelingen in de salon. Wanneer je de door ons geadviseerde producten thuis gebruikt kan je qua behandelingen bij ons in de salon ook steeds een stukje intensiever gaan.

Uiteraard zullen we je adviseren in het thuisgebruik en de mogelijkheden in de salon. Je start altijd eerst met het ondergaan van de Fase 1 Honey Boost of Vitamin C behandeling, heb je deze een aantal keer ondergaan en is je huid gewend aan het dagelijks gebruik van diverse producten (en dus werkstoffen) thuis, dan kan je doorstromen naar Fase 2 en vervolgens naar Fase 3.