fbpx
Volg mij op:

Gezonde Broodtrommel Workshop

Wil je kind ook een gezonde lunch mee geven? Maar je weet niet goed hoe en wat? Of kom je elke keer op hetzelfde uit? Je hoort zo veel over voeding en wat nu wel of niet goed is. Ik hoor maar al te vaak dat mensen niet meer weten wat ze nu wel en niet moeten doen of wat wel en gezond is. Zeker voor hun kinderen vinden ze dat heel lastig. Je wilt tenslotte dat je kind je gezond eet, maar ook lekker eet. Plus als moeder heb je het ook nog een heel erg druk en weinig tijd. Je wilt ook dat ze alle voedingstoffen binnen krijgen.

Herken jij jezelf hierin? Dan is deze workshop perfect voor jou. Ik ga je namelijk leren hoe je een gezonde, lekkere en makkelijk broodtrommel voor je kind maakt. Met lekker veel variatie, zodat ze elke dag wat anders hebben. Andere kinderen willen straks hun broodtrommel omruilen met jou kind. Zo weet je ook zeker dat ze alle belangrijke voedingstoffen binnen krijgen. En daarnaast zijn de recepten ook perfect om zelf ook mee te nemen als lunch. Je gaat ook lekker proeven van een aantal recepten. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen en de prijs is 25,00 incl. hapjes en drankjes.

Mijn naam is Sharon en ik ben kruidenvrouw.

Ik heb zelf als kind altijd last gehad van mijn buik, altijd last van mijn stoelgang gehad, weinig energie en altijd maar willen slapen. Toen ik in groep 4 zat zijn er allerlei onderzoeken gedaan. Daar kwam uit dat ik Pfeifer had en een intolerantie voor eiwit en koemelk. Daarmee dachten mijn ouders het probleem te hebben gevonden. De Pfeifer was al bijna weg en zagen ze in mijn bloedonderzoek nog wat na restjes van, maar niks om verder zorgen over te maken. Maar de eiwit koemelk intolerantie daar moest ik een speciaal dieet voor krijgen. Nou zo speciaal was dat niet, ik mocht geen melkproducten meer en geen eieren. Dit hebben mijn ouders dan ook jaren lang gedaan. En heeft bijna niks uitgehaald. Ja ik had niet meteen meer diaree na het eten. Maar de onrustige buik, buikpijn en het vele moe zijn waren er niet mee weg.

Uiteindelijk ben ik zelf toen ik een jaar of 15 was over gestapt naar een andere huisarts. Bij de vorige huisarts kreeg ik het ene zakje na het andere zakje. Ik ging van geconstipeerd zijn weer naar diaree en weer terug. De andere huisarts heeft weer een uitgebreid onderzoek gedaan, maar niks gevonden en ik kreeg te horen je hebt prikkelbaar darmsyndroom. Je zult hier mee moeten leren leven. Het enige wat je kan doen is kijken waar je meer of minder last van krijgt. Toen wist ik nog niks van het lichaam en hoe mooi, maar ook ingewikkeld het is en samen werkt.

Gezondheid en mensen beter maken heb ik altijd fascinerend gevonden. Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste leerde ik over het menselijk lichaam. Ik wilde er dan ook meer over weten en ook echt mensen kunnen helpen met gezondheidsklachten. Ik ben daardoor in aanraking gekomen met de Chinese Geneeskunde en hun kijk en visie op het lichaam en gezondheid. Ik raakte zo gefascineerd er door dat ik de opleiding voor ChinHerbs ben gaan volgen. Westerse kruiden met Chinese Geneeskunde. 

Omdat ik  toen zelf nog aan het stoeien was met mijn gewicht, gezondheid en energie niveau ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik wilde veel meer met de natuur in contact komen en van de natuur eten.  Dat is iets wat ik echt heb geleerd bij de ChinHerbs opleiding. Maar hoe doe je dit en heeft het echt wel baat? 

Ik ben in contact gekomen met een orthomoleculair therapeut waarbij zij zo veel mogelijk gezond en van de natuur eet. Ze leefde echt met de seizoenen mee en at dan ook uit de seizoenen. Zij leerde mij dat ik nooit zo veel problemen had hoeven hebben en dat ik als kind zijnde veel meer energie had kunnen hebben. Ik leerde hoe belangrijk voeding is en wat het echt voor je kan betekenen. Wat jij eet maakt of breekt gezondheid. Je hebt je gezondheid dus zelf in handen en je bepaalt zelf de koers.

Dat is de reden dat ik zelf de opleiding voor orthomoleculair therapie ben gaan volgen. Door juist voeding en kruiden goed in te zetten kun je zelf beter maken, gezonder maken en uiteindelijk langer leven zonder medicijnen te hoeven slikken. 

Mijn missie is dan ook om moeders te leren wat nu gezondheid is, maar belangrijker nog hoe je jouw kind zo gezond, vrolijk en vol energie haar of zijn ding kan doen. En dat met onder andere voeding en kruiden. Het mooie van de natuur en wat deze jou en je kind kan bieden. 

Data en Tijden:

Geïnteresseerd?

Laat hier onder je gegevens achter en ik neem contact met je op over de workshop. 

Direct aanmelden kan ook. Laat ook weten welke dag je wilt komen dan zet ik je alvast op de lijst. Met meerdere komen? Geef aan om hoeveel personen het gaat. 

 

De workshop kan alleen door gaan bij minimaal 4 aameldingen. De prijs per persoon is 25,00 incl. recepten en lekkere lunch/ hapjes.