fbpx

Huidadvies

Natuurlijk in Balans!

Persoonlijk huidadvies

Graag voorzien wij jou van een gepast huidadvies. Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je wel graag een huidadvies? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Een aangepast online huidadvies. Het enige wat je hoeft te doen is ons intakeformulier in te vullen en je krijgt binnen een paar dagen een uitgebreid en persoonlijk advies in je mailbox.

Als je eens kritisch naar je huid kijkt, wat voor cijfer geef je deze dan? En als je je producten een cijfer zou moeten geven, hoe tevreden ben je hier dan over? Wij helpen je graag naar een stralende huid  met heerlijke producten waar je blij van wordt (beiden minstens een cijfer 8)!

Wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen maar naar een droge, vette of gevoelige huid te kijken. Wij geloven in een holistische benadering, dat betekent dat we kijken naar het geheel. Heb je last van je maag, slaap je slecht, heb je veel stress, neem je eigenlijk iets te vaak een koekje of reinig je je huid alleen met water? Dit heeft allemaal invloed op je gestel en dus op je huid.

Klik hieronder op Intakeformulier en ontvang een op-maat-gemaakt advies van ons!

P.s.
Nieuwsgierig naar onze behandelingen? Klik dan hier onder om een afspraak te maken.