fbpx

gezichtsbehandeling

Voelbaar energie, zichtbaar balans!

Na de behandeling in mijn holistische schoonheidssalon heb je een frisse, jonger ogende de huid met een mooi rosé glanzende gloed In elke behandeling werk ik met verschillende technieken en pas ik deze aan wat voor jouw op dat moment nodig is. Nooit geen standaard behandeling en ook nooit een standaard gevoel. 

Je kunt kiezen uit de volgende merken:

Kalahari

Met veel plezier en enthousiasme werken wij met het unieke en bijzondere huidverbeteringsmerk Kalahari uit Zuid-Afrika.

Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. De producten bevatten hoogwaardige peptiden, vetzuren, vitamines en antioxidanten die de huid voeden en herstellen.

Dit assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behandeling. Het is een ervaring van Afrika zelf, de kleuren van de aarde, ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness ervaring.

Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht tot de kwalitatieve huidverzorgingsproducten die je huid voeden en herstellen.

  • – Niet op dieren getest, recyclebare verpakkingen
  • – Vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën
  • – Steunen van diverse maatschappelijke projecten
  • – Natuurlijke producten met effectieve resultaten

 

De basis behandeling is vooral hydraterend en verzorgend, maar wil je echt werken op huidverbetering op bijv. fijne lijntjes en rimpeltjes, dan is daar een behandeling met pure vitamine C perfect voor!

Phyto5

Een schitterend natuurlijk product dat werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit betekent in het kort de energie weer laten stromen in het hele lichaam door middel van holistische behandelingen en met energetische producten. Alles draait bij Phyto5 om balans, Yin en Yang. Dit bereiken we door een combinatie te gebruiken van de 5 elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Uiteraard wordt er iedere behandeling opnieuw gekeken naar de conditie van jouw huid en wat op dat moment het beste is.

Bij de Phyto5 behandelingen wordt er tijdens de behandelingen gebruik gemaakt van de Chroma Rythmic:

Deze effectieve lymfedrainage is een goede manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, vroegtijdige veroudering, etc. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert wat er niet thuishoort, je voelt je energieker!

Hierbij wordt ook met kleur- en lichttherapie gewerkt, deze ondersteunen en stimuleren de zelfregenererende kracht van lichaam en geest. Dit verhoogt de afvoer van toxines, versnelt de celdeling en verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid. Je huid straalt!