fbpx

bride to be

“Ahh wat ben je een mooie bruid!”

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Super leuk!

Je wil er mooi en natuurlijk uitzien op je speciale dag. Daar hoort een mooi kapsel bij en een mooie jurk. Een leuke locatie met mooie bloemen, bruidsmeisjes en jullie naasten niet te vergeten.  Maar naast dit alles is de make-up ook niet onbelangrijk. Je wil er geweldig uitzien en dat “ahh wat ziet ze er mooi uit” effect krijgen. Laat ons je make-up voor de speciale dag verzorgen. We zorgen ervoor dat je dat “Ahh”effect krijgt!

Eerste gesprek:

U wordt eerst bij ons uitgenodigd voor een gesprek, dat geheel vrijblijvend is. Daarin kunt u aangeven wat u precies van ons verwacht en geven wij aan wat wij voor u kunnen betekenen. Het is verstandig om foto’s mee te nemen waar u uw make-up mooi vind en natuurlijk van uw trouwjurk, bloemen, kapsel en accessoires. U bent altijd welkom of een vriendin, uw moeder of familielid uitnodigen om mee te adviseren.

Proefmake-up:

Daarna volgt een tweede afspraak voor een proefmake-up. Daar gaan we kijken naar de juiste kleuren, de look laten we zien en bespreken we de trouwdag zelf door.

Trouwdag:

We komen op de afgesproken locatie uw make-up verzorgen, zoals is afgesproken tijdens de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om uw moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden de make-up te verzorgen. Maar u bent altijd onze prioriteit, omdat u hoort te stralen op uw speciale dag!

Touch-up:

Wilt u in de avond of middag een andere of zwaarde make-up? Of vindt u het prettig als uw make-up tussendoor een keer wordt bijgewerkt? Dat is geen probleem, wij zijn namelijk de hele dag voor u beschikbaar. Wij komen naar u toe om de make-up bij te werken of compleet te veranderen!

Bruidsarrangement:
Op u trouwdag wilt u er stralend uitzien en u staat in het middelpunt van alle aandacht. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Laat ons u dan verwennen met dit speciale arrangement. 1 a 2 weken voor uw bruiloft krijgt u een gezichtsbehandeling naar keus bij ons. U kunt uit de volgende gezichtsbehandelingen kiezen:
Phyto Express
Phyto Element
Phyto Compleet
Phyto Reflexologie

Prijzen:
Bruidsarrangement | 195,00
Bruidsmake-up incl. proefmake-up | 99,95