fbpx

Dag, dag sinaasappelhuid en hallo strakke huid

Een behandeling die jou huid er weer mooi zacht, glanzend en strak uit laat zien. Dag dag met putjes en de sinaasappelhuid en hallo mooie strakke huid.

Wil jij ook een mooie strakke huid als je in je bikinibroek aan het stand ligt? Of hou jij je broek aan bang voor de putjes die andere misschien zien?

Dan is dit de behandeling voor jou. Zeg maar dag dag tegen de sinaasappelhuid en tegen de putjes. Ik ga je namelijk een heerlijke massage geven die er voor zorgt dat je huid mooi, strak en glanzend is. Zeg maar hallo tegen een mooie stralende huid en dat je vol zelfvertrouwen je broek uit kan doen en op het strand kan liggen. 

Maar hoe ga ik dit voor elkaar krijgen? Dat doen we onder andere door de cupping massage, bindweefselmassage, andere massage technieken en de algoderm pakking. Ik neem hierbij de rug, nek, schouders, billen en benen mee. Je voelt je na de behandeling lekker los, soepel en je huid straalt. 

Deze combinatie zorgt ervoor dat je een mooie huid hebt zonder putjes en dat binnen 90 minuten. 

Normaal is de behandeling 95,00 en nu met de vakantieactie tijdelijk voor maar 62,00. 

Om jou huid nog wat extra aandacht en verzorging te geven krijg je van mij de Kueshi Stawberry Body Milk mee naar huis ter waarde van 12,50!

LET OP: actie is geldig tot 30 juni.

 

Totaal waarde 95,00

NU 62,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak maakt ontvang je een kueshi Body Milk t.w.v. €12,50 euro cadeau!

Wat je kunt verwachten van de Anti-Sinaasappel behandeling

Ik start met ontspanning

Je begint met een heerlijk voetbad om alvast in de rustsfeer te komen en ondertussen een korte intake op basis daarvan ga ik de behandeling op maat voor jou aanpassen.

Ik geef je een geurbeleveing mee

De massage olie ga je zelf kiezen op basis van geur. Dit geeft een extra beleving mee en zorgt ook voor meer ontspanning tijdens te massage.

Cupping en bindweefselmassage

Ik start met de rug, nek en schouders te masseren om alles lekker los te krijgen en de doorbloeding lekker te simpuleren. Dit doe ik met verschillende massage techieken, waaronder de cupping en de bindweefselmassage. Je gaat niet bond en blauw naar huis. Daarna doe ik eerst de achterkan van de benen en de billen, om daarna over te gaan naar de voorkant van de benen.

En ik eindig met lekkere verzorging

Na de massage krijgt je nog een lekkere algoderm pakking op de achterkant van het lichaam. De algoderm helpt je bij het afvoeren van de afvalstoffen en zorgt ervoor dat je huid mooi en stralend wordt. 

Hierdoor blijft je huid mooi egaal en krijg je geen last van mee-eters.

Het resultaat is een stralende egale gloed over de gehele achterkant van je lichaam. Je voelt je lekker soepel en los en je huid straalt, waardoor jij ook straalt. En dit alles binnen 90 minuten.

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak maakt ontvang je een kueshi Body Milk t.w.v. €12,50 euro cadeau!

Wie ben ik

Ik ben er voor jou wanneer je eraan toe bent om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Mijn naam is Sharon van Riel en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Naturiel. Mijn salon bestaat nu 5 jaar en is uitgegroeid tot één van de bekendste salons in de omgeving Tilburg.

De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel vrouwen (& mannen) mogen helpen aan een stralende huid waarbij we streven naar een gezonde huid. Daarbij hecht ik veel waarde aan ontspanning

Ik help jou aan een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk op een zo natuurlijk mogelijke wijze.

Daarom ervaar ik het als missie om je zo weer lekker in je eigen vel te voelen. Als jij je van binnen goed voelt zal je dit van buiten gaan uitstralen.

Het resultaat is een huid die straalt van gezondheid, gedragen door een vrouw die zich prachtig voelt.

Stralende groet,

Sharon van Riel

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak maakt ontvang je een kueshi Body Milk t.w.v. €12,50 euro cadeau!

Echte klanten, Echte Reviews!

Totaal waarde 95,00

NU 62,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak maakt ontvang je een kueshi Body Milk t.w.v. €12,50 euro cadeau!

Adresgegevens

Vijfhuizenbaan 3

5133 NH Riel

Noord-Brabant

Tel: +31 6 38 70 40 59