fbpx

Draai de tijd terug zonder botox, fillers of naalden.

Een behandeling die jou laat kennis maken met de Holistische huidverzorging  – Op een gezonde en natuurlijke manier ouder worden.

Wil jij er op een Holistisch wijze er jonger uitzien of je huid weer laten stralen? 

Dan is de Holistische Beauty Treatment echt iets voor jou. We gaan namelijk te tijd terug draaien. He maar dat kan toch niet? Dat kan zeker wel, kijk maar eens naar de foto’s hiernaast. Hier zie je een duidelijk verschil voor en na de behandeling. Dit resultaat heb je al na 1 behandeling

Minder rimpels, fijne lijntjes, een mooie zachte egaler huid met minder roodheid. Huidverjonging in plaats van anti-age. 

Een gezichtsbehandeling met direct minder rimpels en fijne lijntjes. En dit alles op een Holistische wijze met natuurlijke producten. 

Ik maak een voor en na foto om het verschil te laten zien. Het is echt een behandeling om de tijd een stukje terug te draaien. 

Daarbij maak ik gebruik van natuurlijke producten, zonder chemicaliën en rotzooi. Puur natuur en alleen het beste voor jouw huid met natural face-lift effect

Maak kennis met huidverbetering en huid verzachting op een Holistische manier. Het is dan ook gezicht voor elk huidtype zelfs voor de gevoelige huid. En dat binnen 70 minuten

Normaal is de behandeling 115,00 en nu tijdelijk voor maar 60,00. 

En als extra om thuis de holistische huidverzorging voort te zetten en een mooie egale huid te houden krijg je de Rose Quartz Guasha steen t.w.v. 20,00 mee naar huis. 

LET OP: actie is geldig tot 30 juni!

Behandeling

Voor

Na

Totaal waarde 115,00

NU 60,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Rose Quartz Guasha steen t.w.v. €20,00 euro cadeau erbij.

Wat je kunt verwachten van de Holistische Beauty Treatment:

We starten met een Magnesium Voetbad

We beginnen de Treatment met een warm welkom van het heerlijke Magnesium Voetbad. Na het voetbad gaan we naar de behandelstoel.
We beginnen met het reinigen van je huid. De reiniging bestaat uit 3 stappen en we nemen hier 15 á 20 min tijd voor. Dit is een belangrijk onderdeel, want dit gaat al huid verjonging al activeren en duidelijk verschil op levert.

We geven je huid een anti-rimpels treatment

We gaan nog een lekker gezichtsmassage (Lymfedrainage) geven met mooie Edelstenen die passen bij jouw huid. Om vervolgens over te gaan op het Vitamin C masker wat er voor zorgt dat jouw huid strak wordt en de rimpels verdwijnen. We laten het masker 10 minuten zitten terwijl ik jou voeten lekker ga masseren.

Na de anti-rimpel treatment een boost aan hydratatie

Je huid krijgt nog een extra boost aan hydratatie met het Honey Bush masker wat we over het Vitamin C masker aanbrengen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes mooi opgevuld worden. 

En we eindigen met resultaat

Tot slot brengen we dag-/nachtverzorging aan om jouw huid weer klaar te maken voor de zon en de rest van de dag/nacht.

Daarnaast krijg je nog uitleg over hoe je de Rose Quartz Guasha steen thuis gebruikt.

Een huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en de rimpels minder diep met een mooie glans. Een egale huid met minder zichtbaar pigmentvlekken.  En dit al na 1 behandeling. Zonder chemische middelen. Alles op natuurlijke basis met een stralende en natuurlijk jonger ogende huid.  En dit alles binnen 70 minuten.

Behandeling

Voor

Na

Voor

Na

Wie ben ik

Ik ben er voor jou wanneer je eraan toe bent om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Mijn naam is Sharon van Riel en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Naturiel. Mijn salon bestaat nu 5 jaar en is uitgegroeid tot één van de bekendste salons in de omgeving Tilburg.

De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel vrouwen (& mannen) mogen helpen aan een stralende huid waarbij we streven naar een gezonde huid. Daarbij hecht ik veel waarde aan ontspanning

Ik help jou aan een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk op een zo natuurlijk mogelijke wijze.

Daarom ervaar ik het als missie om je zo weer lekker in je eigen vel te voelen. Als jij je van binnen goed voelt zal je dit van buiten gaan uitstralen.

Het resultaat is een huid die straalt van gezondheid, gedragen door een vrouw die zich prachtig voelt.

Stralende groet,

Sharon van Riel

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Rose Quartz Guasha steen t.w.v. €20,00 euro cadeau erbij.

Echte klanten, Echte Reviews!

Totaal waarde 115,00

NU 60,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Rose Quartz Guasha steen t.w.v. €20,00 euro cadeau erbij.

Adresgegevens

Vijfhuizenbaan 3

5133 NH Riel

Noord-Brabant

Tel: +31 6 38  70 40 59

Update: Corona

In verband met het Corona virus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

1. Zo vragen we je bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

2. Stellen we enkele gezondheidsvragen

3. Ook hebben we aanpassingen gedaan in alle ruimtes.

Zo zorgen we ervoor dat alleen gezonde en geen kwetsbare mensen naar de praktijk komen. Op deze manier houden we onze salon voor jou én onze medewerkers veilig.