fbpx

DETOX voor je huid en je Lever!

Een behandeling die jou huid en lichaam een Detox geeft. Opgeruimd lichaam, mooie egale huid zonder puistjes en mee-eters.

Heb jij ook lekker genoten van Carnaval? Maar merk je dat huid hierdoor heeft geleden.

Lees dan snel verder want ik heb de perfecte behandeling gemaakt om je hierbij te helpen. Ik ga namelijk jou huid en lichaam een Detox kuur geven.

Door jou huid extra aandacht te geven, maar het meest belangrijke na Caranaval is je lever. Die kan wel wat ondersteuning gebruiken in het verwerken van al die alcohol en afvalstoffen. 

Door jou lever te ondersteunen voorkom je dat al die afvalstoffen via je huid eruit komen. Dit zorgt ervoor dat je huid er mooi uitblijft zien en dat je geen last krijgt van puistjes en mee-eters. Ik geef je lever een kleipakking en je gezicht een kleimasker voor een mooie detox.

De behandeling zorgt er ook voor dat jij lekker kan uitrusten en kan ontspannen om weer goed op te laden na dit vele gefeest. Laad jezelf en lichaam weer op door lekker te genieten van deze mooie Detox Treatment.

Deze combinatie zorgt ervoor dat je een mooie huid hebt zonder puistjes en mee-eters en dat binnen 90 minuten. 

Normaal is de behandeling 100,00 en nu met de carnavalsactie tijdelijk voor maar 65,00. 

Om jou lever wat extra aandacht en liefde te geven, maar ook om zeker te weten dat de detox thuis goed door blijft gaan, krijg je van mij een kruidenthee mee naar huis ter waarde van 10,00!

LET OP: actie is geldig tot 31 maart

 

Totaal waarde 100,00

NU 65,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Detox Kruidenthee t.w.v. €10,00 euro cadeau!

Wat je kunt verwachten van de DETOX Treatment

Ik start met ontspanning

Je begint met een heerlijk voetbad om alvast in de rustsfeer te komen en ondertussen een korte intake op basis daarvan ga ik de behandeling op maat voor jou aanpassen.

Ik geef je huid een diepe reiniging

We gaan jouw wenkbrauwen epileren en geven je een goede reiniging zodat de behandeling nog meer effect heeft op jouw huid. Daarna begin ik met de diep reinigende srub om zo alle onzuiverheden makkelijk weg te halen.

Na de diepe reining begin ik de detox treatment

Ik ga je buik een lekker ontspannende massage geven om het daarna in een lekkere warme pakking te leggen. Je huid krijgt nog een extra boost aan hydratatie met een masker wat we kort gaan inmasseren en een lymfedrainage om te zorgen dat jouw huid er mooi uit blijft zien en puistje en onzuiverheden geen kan krijgen. 

En ik eindig met resultaat

Daarnaast krijg je een Serum & een Masker. Zo pak ik effectief het probleem van jouw huid aan en tot slot brengen we dag-/nachtverzorging aan om jouw huid nog die extra Detox en verzorging te geven.

Het resultaat is een stralende egale gloed over jouw gezicht zonder mee-eters en puistjes. Een huid die Carnaval weer goed is door gekomen en een lever die je dankbaar is voor de aandacht en liefde. Een opgeruimd lichaam met een mooie huid.
En dit alles binnen 90 minuten.

Wie ben ik

Ik ben er voor jou wanneer je eraan toe bent om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Mijn naam is Sharon van Riel en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Naturiel. Mijn salon bestaat nu 5 jaar en is uitgegroeid tot één van de bekendste salons in de omgeving Tilburg.

De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel vrouwen (& mannen) mogen helpen aan een stralende huid waarbij we streven naar een gezonde huid. Daarbij hecht ik veel waarde aan ontspanning

Ik help jou aan een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk op een zo natuurlijk mogelijke wijze.

Daarom ervaar ik het als missie om je zo weer lekker in je eigen vel te voelen. Als jij je van binnen goed voelt zal je dit van buiten gaan uitstralen.

Het resultaat is een huid die straalt van gezondheid, gedragen door een vrouw die zich prachtig voelt.

Stralende groet,

Sharon van Riel

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Detox Kruidenthee t.w.v. €10,00 euro cadeau!

Echte klanten, Echte Reviews!

Totaal waarde 100,00

NU 65,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je een Detox Kruidenthee t.w.v. €10,00 euro cadeau!

Adresgegevens

Vijfhuizenbaan 3

5133 NH Riel

Noord-Brabant

Tel: +31 6 48 62 25 26

Update: Corona

In verband met het Corona virus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

1. Zo vragen we je bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

2. Stellen we enkele gezondheidsvragen

3. Ook hebben we aanpassingen gedaan in alle ruimtes.

Zo zorgen we ervoor dat alleen gezonde en geen kwetsbare mensen naar de praktijk komen. Op deze manier houden we onze salon voor jou én onze medewerkers veilig.