fbpx

Draai de tijd terug zonder botox, fillers of naalden.

Een behandeling die jou laat kennis maken met de Kalahari Experience – Op een gezonde en natuurlijke manier ouder worden.

Wil jij er jonger uitzien of je huid van een paar jaar geleden weer hebben? Toen je minder rimpels en fijne lijntjes had. 

Dan is de De-Ageing Deluxe Experience treatment echt iets voor jou. We gaan namelijk te tijd terug draaien. He maar dat kan toch niet? Dat kan zeker wel, kijk maar eens naar de foto’s hiernaast. Hier zie je een duidelijk verschil voor en na de behandeling. Dit resultaat heb je al na 1 behandeling

Minder rimpels, fijne lijntjes, een mooie zachte egaler huid met minder roodheid. Huidverjonging in plaats van anti-age. 

Een gezichtsbehandeling met direct minder rimpels en fijne lijntjes. Ik maak een voor en na foto om het verschil te laten zien. Het is echt een behandeling om de tijd een stukje terug te draaien. 

Daarbij maak ik gebruik van natuurlijke producten, zonder chemicaliën en rotzooi. Puur natuur en alleen het beste voor jouw huid met natural face-lift effect

Nu is het de perfect tijd om hiermee te beginnen, omdat de behandelingen steeds intenser worden en je huid dan goed voorbereid is op de lente. Dit voordeel zorgt er weer voor dat wanneer de eerste zonnestralen weer komen je huid mooi egaal pigment gaat aanmaken. Een mooie egale huid met een mooie egale tint in de lengte. En dat binnen 80 minuten

Normaal is de behandeling 115,00 en nu tijdelijk voor maar 65,00. 

En als extra om zeker te weten dat je het resultaat vast blijft houden krijg je als BONUS de Skincare Kit t.w.v. 40,00 mee naar huis als je direct online een afspraak boekt.  

LET OP: actie is geldig tot eind Februari! Wil je een afspraak maken voor Maart of April mag dat ook. De actie is alleen zichtbaar tot eind Frebuari! Dus boek voor die tijd een afspraak.

Behandeling

Voor

Na

Totaal waarde 107,00

NU 65,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je de Skincare kit t.w.v. €40,00 euro cadeau erbij.

Wat je kunt verwachten van de Kalahari Experience De-Ageing

We starten met de reinging

We beginnen eerst met het reinigen van je huid. De reiniging bestaat uit 3 stappen en we nemen hier 15 á 20 min tijd voor. Dit is een belangrijk onderdeel, want dit gaat al huid verjonging al activeren en duidelijk verschil op leveren.

We geven je huid een anti-rimpels treatment

We gaan jouw wenkbrauwen epileren en onzuiverheden verwijderen. Om vervolgens over te gaan op het Vita-Gel mask met Lymfedrainage om je huid die extra kick te geven. Daar overheen gaat het Vitamin C masker wat er voor zorgt dat jouw huid strak wordt en de rimpels verdwijnen. 

Na de anti-rimpel treatment een boost aan hydratatie

Je huid krijgt nog een extra boost aan hydratatie met een masker wat we over het Vitamin C masker aanbrengen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes mooi opgevuld worden. Maar ook dat je huid een boost aan hydratatie krijgt.

En we eindigen met resultaat

Tot slot brengen we dag-/nachtverzorging aan om jouw huid weer klaar te maken voor de zon en de rest van de dag/nacht.

Een huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en de rimpels minder diep met een mooie glans. Een egale huid met minder zichtbaar pigmentvlekken.  En dit al na 1 behandeling. Zonder chemische middelen. Alles op natuurlijke basis met een stralende en natuurlijk jonger ogende huid.  En dit alles binnen 80 minuten.

Behandeling

Voor

Na

Wie ben ik

Ik ben er voor jou wanneer je eraan toe bent om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Mijn naam is Sharon van Riel en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Naturiel. Mijn salon bestaat nu 5 jaar en is uitgegroeid tot één van de bekendste salons in de omgeving Tilburg.

De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel vrouwen (& mannen) mogen helpen aan een stralende huid waarbij we streven naar een gezonde huid. Daarbij hecht ik veel waarde aan ontspanning

Ik help jou aan een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk op een zo natuurlijk mogelijke wijze.

Daarom ervaar ik het als missie om je zo weer lekker in je eigen vel te voelen. Als jij je van binnen goed voelt zal je dit van buiten gaan uitstralen.

Het resultaat is een huid die straalt van gezondheid, gedragen door een vrouw die zich prachtig voelt.

Stralende groet,

Sharon van Riel

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je de Skincare kit t.w.v. €40,00 euro cadeau erbij.

Echte klanten, Echte Reviews!

Totaal waarde 115,00

NU 65,00

BONUS: Wanneer je direct online een afspraak inplant ontvang je de Skincare kit t.w.v. €40,00 euro cadeau erbij.

In de Skincare Journey kit zit een Facial Cleanser, Hydrolite moisturiser en Evening Moisturiser. Echt alles om jouw huid thuis te verzorgen en het effect van de behandeling vast te houden. 

Adresgegevens

Vijfhuizenbaan 3

5133 NH Riel

Noord-Brabant

Tel: +31 6 39 40 70 59

Update: Corona

In verband met het Corona virus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

1. Zo vragen we je bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

2. Stellen we enkele gezondheidsvragen

3. Ook hebben we aanpassingen gedaan in alle ruimtes.

Zo zorgen we ervoor dat alleen gezonde en geen kwetsbare mensen naar de praktijk komen. Op deze manier houden we onze salon voor jou én onze medewerkers veilig.